A CAP “Online” Támogatói programja

A CAP program keretén belül, most vásárlásaiddal egyéni sportolókat támogathasz! 

A programunk egy-egy időszakra kiválaszt két olyan sportolót, aki a megítélésünk szerint támogatásra szorulhat a bemutatkozójukban szereplő okokból. 

Két féle módon támogathatod Őket:

  1. A vásárlásod alkalmával a kosár résznél megjelölöd azt a személyt akit támogatni szeretnél. Eddig ez  számodra semmilyen anyagi terhet nem jelent, mivel a vásárlásod nettó értékének 5%-val a Hammer Nutrition profitjából támogatod a megjelölt személyt.
  2. Amennyiben úgy gondolod, hogy szívesen támogatnád az általad kiválasztott sportolót saját forrásból is, úgy azt Támogatói Jegy egyikének megvásárlásával teheted meg, melyet a nevükben is megköszönünk! A Támogatói Jeggyel támogatók meglepetés ajándékot kapnak a regisztrációkor megadott email címükre. Így akár támogatásod ingyenes is lehet.

A támogatásod értéke minden esetben a vásárlásod kifizetett és kiszállított státusza után kerül fel a megjelölt sportoló virtuális számlájára, illetve az összes támogatás megjelölésére, amit a főoldalon is láthatsz. A sportolónkénti támogatási összeg eloszlását is nyomon tudod követni az oldalunkon.

Támogatásgyűjtési időszak:

Minden támogatásra kiválasztott sportolót minimum 250.000 forint összegnek megfelelő sportfelszerelés, kiegészítő megvásárlásával szeretnénk támogatni. Ennek értelmében minden támogatott addig marad a támogatási rendszerben, amíg a minimális összeget el nem éri. Illetve a minimális összeg elérése után, maximum 60 napig gyűjthet további támogatásokat. /Például ha egy sportoló 40 nap után elérte a minimális 250 ezer forintos támogatási összeget, akkor ezután még 20 nap áll rendelkezésére további támogatások gyűjtésére./

A támogatási keret felhasználása:

A felajánlott támogatásokat a támogatottak nem készpénzben kapják meg, hanem minden esetben olyan, a sportolásukat támogató eszközben, kiegészítőben, mely a velük való egyeztetés után számukra szükség van. Minden ilyen termékbeszerzés és átadást közzé fogunk tenni a közösségi és weboldalunkon egyaránt.