A CAP eTrail körÖK támogatói programja

Sportolj, hogy minél több beteg gyermek kívánsága teljesülhessen

Fusd vagy túrázd le az általunk megjelölt útvonalat. Ha ezek a távok még túl hosszúak számodra, de szeretnél részt venni a támogatásban és éremgyűjtésben, akkor teljesíts a megjelölt útvonalak közelében egy legalább 5 km hosszú távot futva vagy túrázva.

Regisztráld be az aktuális körhöz, és a fizetés utáni emailben kapott linken igazold a teljesítést.

Teljesítéseiddel a Csodalámpa Alapítványhoz beérkezett beteg gyermekek kívánságainak megvalósítását segíted.

Hogyan segíthetsz:

 1. Nevezz a 7 érmes kollekcióra:
  – ELŐNEVEZÉS 15.000,- forint: Ez az összeg tartalmazza a R-U-N eTrail körök regisztrációs díját. Csak előnevezés után tudod megkezdeni az érmek gyűjtését!
 2. – TÁMOGATÁS 4x 5.000,- forint: A C-A-P és a City eTrail körök regisztrációs díja teljes egészében a Csodalámpa Alapítvány beteg gyermekei részére nyújtott támogatás.

Az első 300 fő részére nyújtott ajándékaink köszönet képpen a támogatásért:

 • Ajándék egyedi CAP RUN technikai támogatói finisher póló.
 • 20% kedvezmény a Hammer Nutrition termékeiből a 2021-2022 évben.
 • 30% kedvezmény Halo Headbands speciális fejpántok áraiból.

Gyakori kérdések

Amennyiben meg szeretnéd szerezni az 300 darab 7 db-os egyedi éremkollekció egyikét, úgy azt egy előregisztrációval tudod biztosítani magadnak. Ezzel az előregisztrációval egyben az utolsó három R-U-N érem regisztrációs díját egyenlíted ki.

Az előregisztráció után alábbi módon juthatsz hozzá az C-A-P és City érmekhez:

1. Fusd vagy túrázd le az általunk megjelölt útvonalat. Ha ezek a távok még túl hosszúak számodra, de szeretnél résztvenni a támogatásban és éremgyűjtésben, akkor teljesíts a megjelölt útvonalak közelében egy legalább 5 km hosszú távot futva vagy túrázva.

2. Regisztrálj és egyenlítsd ki bankkártyás fizetéssel a regisztrációs díjat. Az éremgyűjtemény utolsó 3 R-U-N érem díjmentes, mivel ezt korábban már kiegyenlítetted, csak az esetleges szállítási költséget kell kifizetned.

3. Töltsd fel részünkre a teljesítési igazolásod
– A regisztráció után kapott emailban találod azt a linket, ahol a teljesítési igazolásod feltöltheted részünkre.

 • Előnevezéssel tudod biztosítani, hogy a kollekció minden érmét megkapd, mindaddig, amíg a 300 fős limit be nem telik. A teljesítéshez a nevezésedtől számított 12 hónap áll rendelkezésre. Az előnevezés díja 15.000,- forint.

A köröket futva vagy túrázva teljesítheted. Bármilyen más eszköz vagy jármű igénybevétele nem megengedett.

Ez nem verseny, és így nincs szintidő egyik távon sem. Így nyugodtan elidőzhetsz, ha van kedved a természetben. 

Nem tíltjuk, hogy a kedvenceddel tedd meg a kört, de kérjük a szabályok szerint tartsd pórázon a kutyád az erdőben.

Az általad befizetett összegekből, kizárólag az érmek gyártási költségét különítjük el. Minden más összeg támogatásra fordítódik. A programból semmilyen profit nem keletkezik a szervező cég részére.

A CAP eTrail körök teljes, a költségek levonása utáni összege, a Csodalámpa Alapítvány programjában lévő beteg gyermekek kívánságainak megvalósulását támogatja.

AZ ALAPÍTVÁNY KÜLDETÉSE

A CSODALÁMPA közhasznú alapítvány célja évente 230-280 életveszélyesen beteg 3 és 18 év közötti, Magyarországon gyógykezelt gyerek egy-egy saját kívánságának teljesítése.

Örömet, boldogságot adunk országos kívánságteljesítő hálózatunk és támogatóink segítségével és ezzel segítjük a gyógyító munkát és a rehabilitációt, hiszen

 • Megtörjük a hosszú kezelések keserű rutinját, gyerekben, szülőben…
 • Ismét kitágítjuk a betegszobára beszűkült világot…
 • Reményt adunk a “képtelen, lehetetlen” kívánság megvalósulásának élményével…

Egy-egy kör teljesítést az adott kört teljesítése és regisztrációja után emailban kapott linken tudod számunkra igazolni, ahol a megadott mezőbe az útvonalad .gpx fájlját, vagy a .jpg képét kell feltöltened számunkra.

A körök távjai 10-15 km között vannak. A hegyvidékiek kicsit nehezebbek, de egy amatőr futó/túrázó számára minden gond nélkül teljesíthetőek.  De ha ez nem megy még részedre, nyugodtan választhatsz egy minimum 5 km-es tetszőleges útvonalat a kijelölt kör közelében.

 • Személyes átvétel: Az érmeket a teljesítés után személyesen, a 1032 Budapest, Bécsi út 201. szám alatt lehet átvenni.
 • Postai kiszállítás: Lehetőség van postai kiszállítást kérni, melynek díja 1500,- forint. Ebben az esetben havi egy, vagy kettő alkalommal kerülének egyszerre kiszállításra az addig ígényelt érmek, ajánlott postai küldeményként.
 • A pólót a 7. kör N Loop teljesítése után az éremmel együtt vehetsz át, vagy postázunk számodra.
 • 20% kedvezmény a Hammer Nutrition termékeiből  A nevezést után az igényedet a www.support.hammer-nutrition.hu támogatói oldalon való regisztráció után jelezned kell számunkra a support@hammer-nutrition.hu email címen.
 • 30% kedvezmény Halo Headbands speciális fejpántok áraiból. A kedvezményt a bemutatóteremben, a 1032 Budapest, Bécsi út 201. szám alatti vásárlás alkalmával tudod érvényesíteni.